Зареждане

Франсис Нгану се закани, че ще нокаутира Розенструик

Франсис Нгану се закани, че ще нокаутира Розенструик
Публикувано на: Май 5, 2020 в 05:00 ч
Франсис Нгану се завръща след почти година отсъствие. Той ще мери сили със сериозен съперник, който няма загуба в ММА. Нгану се изправя срещу Жаирзиньо Розенструик във Флорида на UFC 249 този уикенд. Битката между тях пропадна цели два пъти, след като събитията на UFC бяха отменени заради коронавируса.

Вижте още - Багата помага на Франсис Нгану за Розенструик​​​

33-годишния нокаутьор е в серия от 3 поредни победи с нокаут в 1-вия рунд и е жаден за кръв. Залогът е голям, защото победителя ще получи шанс за титлата при тежките. "The Predator" няма търпение да дойде времето за битката и реши да поговори за трудностите, които е изпитал по време на лагера преди срещата:


Много е дразнещо и изтощаващо психически това, което се случва. Трудно е да се мотивираш всеки ден. Не е лесно да тренираш и да не знаеш дали ще има битка, или няма да има. Не е едно и също да тренираш за битка и просто да тренираш, за да си във форма. Трудно е да останеш мотивиран. Между всяко отменяне на събитията, оставаш всичко и не знаеш какво ще стане. 

Малко по-късно местят събитието за друга дата и трябва да се стегнеш и пак да се готвиш. Няма да имаш оправдание, ако не се представиш добре. Надяваш се, че ще има битка и стискаш палци, но не знаеш нищо. Всичко беше странно. Всеки път, в който си помисля за битката, то виждам само един изход - нокаут. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес