Зареждане

Франсис Нгану съветвал UFC да не взимат Сирил Ган

Франсис Нгану съветвал UFC да не взимат Сирил Ган
Публикувано на: Ноември 15, 2021 в 03:00 ч
Бившият треньор на Франсис Нгану, Фернанд Лопес разкри още интересни подборности около камерунеца. Лопес е този, който приюти Нгану от улиците на Париж и цели 4 години го тренираше безплатно в залата си.

Нгану спял в залата на Лопес, а когато забогатял не искал да плаща по 600 евро на година такса за залата. Франсис сметнал, че е прекалено голям, за да дава такси за залата, в която тренирал когато бил бездомник. Към днешна дата двамата вече не са заедно.

Вижте още - Нгану не искал да дава 600 евро годишно за залата в Париж

Лопес е треньор на Сирил Ган, който е временен шампион в тежка категория на UFC. Нгану и Ган ще обединяват титлите през януари 2022 година. В интервю за медиите Лопес сподели, че Нгану посъветвал UFC да не взимат Ган в UFC.

Ето какво още разкри Лопес за своя бивш студент:

В началото на кариерата на Франсис Нгану казвах на бойците на UFC,  които тренират в залата ми да споменават името на Нгану в интервютата. Казвах им да казват, че има много таланти в MMA Factory и скоро ще се запознаят с Франсис. 

Така се опитвах да изградя името му и натисках момчетата да го споменават. В интерес на истината, направих същото за Сирил Ган. Опитах се да го вкарам в UFC чрез Мик Мейнард. Тогава Нгану ми каза, че се срещнал с Мейнард и той го питал за младо момче на име Сирил Ган. Искал да знае дали е добър. 

Нгану казал на Мик, че Сирил е добър, но не чак толкова, че да влезе в UFC. Значи имаш шанс да вкараш в UFC боец от твоята зала, но казваш, че в момента не бил чак толкова добър ? Аз така го разбирам. 

Дензъл Уошингтън казваше: „Когато ида на небето, Бог ще  ме попита - кой дявол издърпа от общността си?“ Кого повлече със себе си?“ Кого повлече Нгану със себе си ? Никой.

Какво ви е мнението за постъпката на Нгану ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес