Зареждане

Франсис Нгану не поздравил Ган заради своя бивш треньор

Франсис Нгану не поздравил Ган заради своя бивш треньор
Публикувано на: Ноември 26, 2021 в 02:00 ч
Безспорният шампион в тежка категория Франсис Нгану реши да разкрие защо не поздрави Сирил Ган и своя бивш треньор Фернанд Лопес. Нгану пресече пътя си с Ган и Лопес в Ню Йорк по време на събитието UFC 268, което се проведе в Медисън Скуеър Гардън.

Франсис избра да не поздравява Ган и Лопес и ги подмина като пътен знак. Това му донесе доста критики от Лопес, както и от много ММА фенове. В началото на 2022 година ще видим бой за обединяване на титлите между Нгану и Ган в главната битка на UFC 270 в Калифорния.


В една от последните си изяви за медиите Нгану реши да поговори за случката от Ню Йорк и сподели следното:

Да, не исках да им кажа здравей. Имам чувството, че не исках да кажа здравей, заради себе си. Изминаха няколко години, а Лопес не спира да се заяжда с мен. Исках да бъда учтив с тях, но обмислих ситуацията. Аз си казах: „Добре, трябва ли да ги поздравя ? 

Можех да се приближа и да им кажа здравей, но можеше да излезе, че не съм им казал това. Приближаването до тях щеше да даде възможност на Лопес отново да каже нещо, което не съм казал аз. Предпочетох да съм на дистанция. Добре, че имаше камери, за да не си съчиняват след това. 

Той ме атакува през цялото време, а аз не мога да направя това. Ако Ган беше сам, тогава щях да го поздравя. Ситуацията беше много объркваща. Имаше една жена, която ни водеше към нашите места. 

Тя разговаряше с някого по радиото. Първо ни водеше по един път, а след това каза, че е сгрешила и ни заведе там, където бяха Лопес и Ган. Как това може да е съвпадение ? Там вече имаше готов човек с камера. 

Как беше правилно да постъпи Нгану ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес