Зареждане

Франсис Нгану: Искам Джоунс, а не Дерик Люис

Франсис Нгану: Искам Джоунс, а не Дерик Люис
Публикувано на: Юни 13, 2021 в 05:00 ч
Шампионът в тежка категория Франсис Нгану вярва, че ще нокаутира Джон Джоунс. Битка между двамата ще бъде една от най-големите в историята на UFC, но Дейна Уайт не иска да развърже кесията. Близо година "Bones" тренира за тежка категория и това беше причината да се раздели с титлата си в полутежка дивизия.

Джоунс иска да спечели титлата при тежките, която Нгану взе от Стипе Миочич преди няколко месеца. Джон обаче пожела прекалено много пари от UFC и Дейна Уайт насочи вниманието си към Дерик Люис.

От UFC вече няколко пъти споделиха, че Люис ще е следващ за Нгану, но Франсис няма интерес към такава среща. В интервю за TMZ шампиона в тежка категория каза следното:

Определено искам Джон Джоунс, а не Дерик Люис. Не ме интересува какво се говори за мен и Люис. Аз много бих искал бой с Джоунс и феновете го искат. Джон е качил килограми, но аз също имам килограми. 

Той е силен, но аз също съм силен. Знам, че той е много талантлив и има умения. Уважавам това. Абсолютно съм сигурен, че ще го нокаутирам. Рунда не е от значение.

Ще успее ли Нгану да победи Джоунс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес