Зареждане

Frankie Edgar: Ще се бия срещу Conor McGregor във всяка категория

Frankie Edgar: Ще се бия срещу Conor McGregor във всяка категория
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 06:00 ч
Бившият шампион в лека категория и претендент за титлата в категория перо Frankie Edgar започна да се готви за дебют в категория петел, но Conor McGregor провали неговите планове. Ирландеца сподели, че е готов да се изправи срещу "The Answer" и това развълнува доста Edgar. Битка между двамата трябваше да има още преди години, но така и не се получи.

Frankie е с рекорд 3-3 в последните си 6 битки и през юли загуби с решение от Max Holloway в битка за титлата в категория перо. Така той за 3-ти път се провали и не успя да печели титлата в перото, което го накара да иска ново приключение в долната категория, където в бъдеще може да се бие за титлата. В момента обаче той е готов да забави този план, за да се бие срещу McGregor, a категорията за битката им е без значение за Frankie:


Henry говори, че всички трябва да падат на колене пред него, но това са трикове. Cejudo не е такъв човек. Видях, че всички тези неща, които той говори са игри, за да си изгради някакъв образ. Всеки си има собствен начин да прави нещата. Аз винаги съм бил себе си и ще бъде странно да променя това точно сега. 

Готов съм да се бия срещу Conor McGregor във всяка категория. Може да го направим в лека категория или полусредна категория. Той ще бъде по-едър от мен без значение от категорията. Той казва, че иска да се бие с мен и аз съм тук, ако го иска. McGregor контролира нещата и ако иска да се бием, то тогава ще има битка. 

Искам да се бия тази година и трябва да ми дадат отговор. Искам да се бия през декември, но ако McGregor изяви желание за битка, то аз ще го изчакам. Той е единствения, който съм готов да чакам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес