Зареждане

Frankie Edgar: Max Holloway не е срещал по-добър борец от мен

Frankie Edgar: Max Holloway не е срещал по-добър борец от мен
Публикувано на: Юли 23, 2019 в 09:00 ч
Този уикенд в Канада бившият шампион в лека категория Frankie Edgar най-вероятно получава последен шанс да стане отново шампион. Той ще се бие в главната битка на UFC 240 срещу Max Holloway за титлата в категория перо. ‘The Answer’ вече пропиля 3 шанса отново да вдигне златото и сега на 37 години трудно ще си проправи пътя към титлата, ако се провали за 4-ти път. Frankie не се е бил от април миналата година, когато победи с решение Cub Swanson. Holloway идва след първа загуба от доста години насам и Edgar вярва, че е най-добрия боец, който Holloway е срещал в клетката:


Всяка битка е различна и всеки се справя със загубите по различен начин. Той може да е супер мотивиран или да се колебае. Аз се вълнувам и искам да срещна един мотивиран боец. Max загуби от Poirier, но беше една фантастична битка. Holloway спечели няколко рунда и ако беше променил някои неща, то можеше и да си тръгне с победа. Ще видим какво ще стане. 

Max е срещал доста добри борци в миналото, но аз мисля, че ще съм най-добрия борец, който Holloway е срещал в клетката. Знам, че той очаква от мен събаряния. Определено влизам в битката, за да търся приключване. Той е корав боец и ще видим. Трябва да водя своята битка. Главната цел е победата. Ще го притискам и ще го карам да греши. Вярвам, че ако дам всичко от себе си, то това ще ми спечели победата. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес