Зареждане

Франки Едгар иска да се бие с Кори Сандхаген

Франки Едгар иска да се бие с Кори Сандхаген
Публикувано на: Октомври 23, 2020 в 01:00 ч
Бившият шампион в лека категория и претендент за титлата в категория перо Франки Едгар иска нов шанс за дуел с Кори Сандхаген. Двамата трябваше да се бият в началото на годината в категория петел, но Едгар се оттегли, за да спаси събитието на UFC в Южна Корея. Той сподели клетката с Чан Сунг Джънг и загуби с нокаут.

През август тази година Франки направи своя дългоочакван дебют в категория петел и успя да се справи с Педро Муньос. "The Answer" го победи с решение след 25 минути война и спечели 50 000 долара бонус, защото срещата стана битка на вечерта. Тази победа вкара Едгар в топ 5 на категорията и сега той иска нов шанс срещу Сандхаген.

Преди седмица Кори записа голяма победа с нокаут над Марлон Мораеш в Абу Даби и се приближи до титлата. Франки от своя страна иска шанс за титлата в новата си категория и е споделил на своя мениджър Али Абделазиз, че иска бой със Сандхаген. Не е ясно дали Кори ще се съгласи на такава битка, но към момента такова е желанието на Едгар и той е навит за бой.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес