Зареждане

Frank Mir: Винаги ще имам работа, защото тежка категория не струва

Frank Mir: Винаги ще имам работа, защото тежка категория не струва
Публикувано на: Октомври 25, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Frank Mir ще търси първа победа в Bellator. Той ще се изправи срещу стар познайник в лицето на Roy Nelson. Двамата ветерани ще се бият в главната битка на Bellator 231, което ще се проведе след броени часове в Кънектикът. Mir е с рекорд 18-13 в ММА и към момента се намира в серия от 4 поредни победи.

Той няма победа в ММА от 4 години, но това не го притеснява. Битката с Nelson ще бъде първа за него за 2019 година. В своята последна битка Mir загуби с технически нокаут от Javy Ayala през декември. В тази битка има вероятност Frank да загуби и да бъде освободен от организацията, но той не се притеснява, защото само за няколко дни ще си намери нова организация:


Имам късмет, защото съм се установил в този спорт и ако Bellator ме освободят утре, то аз ще имам нова организация още в понеделник. Не е толкова трудно, особено със събитията на BKFC, които се задават. Няма много добри бойци в нашата категория, които хората да искат да гледат. 

Randy Couture е с рекорд 18-13 в ММА, но въпреки това ако каже, че се завръща доста организации ще се борят за него. Повечето от нас не струват в тежка категория. Не сме много добри бойци. Хората гледат на нас, като на няквки полярни мечки, които се бият за храна. Много от нас не умеят да събмитват. 

Излезеш ли от топ 10, то тогава си на дъното. Ще бъде трудно да се бия с Roy, защото той се е бил доста. Той се е бил срещу някои от най-добрите в бразилското джиу-джиту като мен, Antonio Rodrigo Nogueira, Fabricio Werdum и Barnett.  Никой не може да го накара да се предаде. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес