Най-големият сайт за бойни спортове

       

Francis Ngannou предизвика Brock Lesnar

Francis Ngannou предизвика Brock Lesnar
Публикувано на: Декември 6, 2017 в 10:56 ч
 
 Francis Ngannou се радва на голям интерес след нокаута, който причини на Alistair Overeem в първия рунд от срещата им в UFC 218.
 
С бързата си победа той стана по-предпочитан дори от самия шампион Stipe Miocic, стане ли дума за очаквания им двубой през 2018-та. "The Predator" вярва, че е вече шампион на тежката категория, но колкото и изненадващо да звучи, Miocic не е най-голямата му цел.
 
В наскорошно интервю Ngannou споделя, че мечтае за двубой срещу бившия шампион Brock Lesnar, който беше обвинен в употреба на допинг след победата му над Mark Hunt в UFC 200 през 2016-та.
 
Въпреки репутацията му на най-големия и силен боец влизал в Октагона обаче, Ngannou вярва, че ще се справи лесно с него:
 
"Винаги съм искал да изляза срещу него. Двама гигани. Ще бъде интересна среща. Вълнувам се, като фен на спорта. Голям е, но не е по-силен от мен. По-мощен съм от него, а и съм талантлив, така че лесно ще се справя с него."
 
Ngannou е наясно, че Miocic навярно ще бъде следващия му опонент, имайки предвид наказанието, което търпи Lesnar в момента. Що се отнася до шампионския двубой, Ngannou предвижда нокаут, както винаги:
 
"Очаквам нокаут. Няма да се задържи дълго на краката си. Ударите му са добри, но не знае колко опасен мога да бъда."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Stipe Miocic предизвика Anthony Joshua

Stipe Miocic предизвика Anthony Joshua
Наскоро в интервю Anthony Joshua сподели, че иска да се бие в ММА. Той също назова 2 опонента - Jon Jones и Francis Ngannou.
Новини » март 22, 2018 (1)
цялата новина

Curtis Blaydes: Stipe Miocic ме унищожи в стойка

Curtis Blaydes: Stipe Miocic ме унищожи в стойка
Curtis Blaydes, който наскоро победи Mark Hunt и след няколко месеца ще излезе срещу друг ветеран - Аlistair Overeem, е тренирал преди години с настоящия шампион в тежка категория Stipe Miocic.
Новини » март 22, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook