Зареждане

Francis Ngannou предизвика Brock Lesnar

Francis Ngannou предизвика Brock Lesnar
Публикувано на: Декември 6, 2017 в 10:56 ч
 
 Francis Ngannou се радва на голям интерес след нокаута, който причини на Alistair Overeem в първия рунд от срещата им в UFC 218.
 
С бързата си победа той стана по-предпочитан дори от самия шампион Stipe Miocic, стане ли дума за очаквания им двубой през 2018-та. "The Predator" вярва, че е вече шампион на тежката категория, но колкото и изненадващо да звучи, Miocic не е най-голямата му цел.
 
В наскорошно интервю Ngannou споделя, че мечтае за двубой срещу бившия шампион Brock Lesnar, който беше обвинен в употреба на допинг след победата му над Mark Hunt в UFC 200 през 2016-та.
 
Въпреки репутацията му на най-големия и силен боец влизал в Октагона обаче, Ngannou вярва, че ще се справи лесно с него:
 
"Винаги съм искал да изляза срещу него. Двама гигани. Ще бъде интересна среща. Вълнувам се, като фен на спорта. Голям е, но не е по-силен от мен. По-мощен съм от него, а и съм талантлив, така че лесно ще се справя с него."
 
Ngannou е наясно, че Miocic навярно ще бъде следващия му опонент, имайки предвид наказанието, което търпи Lesnar в момента. Що се отнася до шампионския двубой, Ngannou предвижда нокаут, както винаги:
 
"Очаквам нокаут. Няма да се задържи дълго на краката си. Ударите му са добри, но не знае колко опасен мога да бъда."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес