Най-големият сайт за бойни спортове

       

Francis Ngannou предизвика Brock Lesnar

Francis Ngannou предизвика Brock Lesnar
Публикувано на: Декември 6, 2017 в 10:56 ч
 
 Francis Ngannou се радва на голям интерес след нокаута, който причини на Alistair Overeem в първия рунд от срещата им в UFC 218.
 
С бързата си победа той стана по-предпочитан дори от самия шампион Stipe Miocic, стане ли дума за очаквания им двубой през 2018-та. "The Predator" вярва, че е вече шампион на тежката категория, но колкото и изненадващо да звучи, Miocic не е най-голямата му цел.
 
В наскорошно интервю Ngannou споделя, че мечтае за двубой срещу бившия шампион Brock Lesnar, който беше обвинен в употреба на допинг след победата му над Mark Hunt в UFC 200 през 2016-та.
 
Въпреки репутацията му на най-големия и силен боец влизал в Октагона обаче, Ngannou вярва, че ще се справи лесно с него:
 
"Винаги съм искал да изляза срещу него. Двама гигани. Ще бъде интересна среща. Вълнувам се, като фен на спорта. Голям е, но не е по-силен от мен. По-мощен съм от него, а и съм талантлив, така че лесно ще се справя с него."
 
Ngannou е наясно, че Miocic навярно ще бъде следващия му опонент, имайки предвид наказанието, което търпи Lesnar в момента. Що се отнася до шампионския двубой, Ngannou предвижда нокаут, както винаги:
 
"Очаквам нокаут. Няма да се задържи дълго на краката си. Ударите му са добри, но не знае колко опасен мога да бъда."

Свързани Новини

Daniel Cormier е смелчага - вижте какво направи на звяра Ngannou

Daniel Cormier е смелчага - вижте какво направи на звяра Ngannou
Малко са хората, които биха си позволили да се гъбаркат със 115-килограмов нокаутьор.
Новини » декември 16, 2017 (17)
цялата новина

Miocic не е впечатлен от последната победа на Ngannou

Miocic не е впечатлен от последната победа на Ngannou
Francis Ngannou е в серия от 10 победи, като 6 от тях бележи в UFC. Последните си 4 срещи приключва в рамките на две минути, включително и тази срещу Alistair Overeem.
Новини » декември 15, 2017 (13)
цялата новина
Мнения в Facebook