Зареждане

Floyd Mayweather със сериозни планове за UFC

Floyd Mayweather със сериозни планове за UFC
Публикувано на: Декември 20, 2017 в 10:00 ч
 
 Floyd Mayweather от известно време говори как би се пуснал в UFC, но досега никой не вярваше особено на думите му. Joe Rogan обаче наскоро потвърди, че боксьорът наистина е говорил с президента на федерацията Dana White по въпроса.
 
"Dana White ми потвърди, че Floyd иска да се бие в UFC. Бях му писал съобщение, питайки го директно дали наистина има такива намерения и Dana ми отговори "Да, той е луд, казах му, че ще го убят в Октагона, но въпреки всичко иска да го направи."
 
В наскорошен лайвстрийм Floyd звучеше изключително развълнуван от идеята да се пусне за няколко срещи в Октагона... или поне от парите, които ще направи от това.
 
"Ако искам, мога да го направя. Мога да вляза в Октагона. Бих могъл да подпиша с UFC за 3-4 срещи и да направя милиарди."
 
Както тогава, така и сега идеята звучи налудничава, тъй като боксьорът няма никакъв опит в свободните боеве и има голям шанс да бъде победен от всекиго. А и не е като до има чак такива нокаут способности, че да спечели в първите 30 секунди. Въпреки всичко обаче, наистина е прав за парите, които го очакват, имайки предвид, че от UFC напоследък са изключително заинтересовани от такива доходоносни срещи.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес