Зареждане

Фитнес се ребрандира на църква, за да избегне COVID локдауна

Фитнес се ребрандира на църква, за да избегне COVID локдауна
Публикувано на: Ноември 28, 2020 в 15:00 ч
Фитнес в Полша намери начин да избегне рестрикциите срещу коронавирус и настъпилия както там, така и у нас "локдаун", който затвори всички фитнес зали.

"Понеже фитнес заниманията не са позволени, от днес предлагаме религиозни сбирки на членовете на църквата на Здравото тяло," споделят Atlantic Sports в техния Фейсбук.

"Не ви се вярва? В този свят всичко е възможно," допълват от фитнеса в Краков.

Atlantic Sports също така съобщиха, че отварят магазин с фитнес оборудване, като призовават всеки да пробва уредите колкото си пожелае срещу съответна такса.

Ребрандирането дойде след като правителството в Полша реши да затвори фитнесите и плувните басейни, за да ограничи разпространението на коронавирус.

Освен тях всички ресторанти затварят, а учениците минават на онлайн обучение - също както и в България.

Но в същото време църквите имат разрешение да продължат работата си в католическата страна с над 38 милиона души. Вярващите само трябва да носят маски.

Какво мислите за този ход - адекватен ли е или не?

 
Интересното е, че църква на фитнеса вече има.

Още през 2015-та в Ню Йорк отваря фитнесът David Barton Gym. Той се помещава в епископска църква, построена през 1800 г., която през 90-те години е била денс клуб свързан с доста партита и употреба на наркотици.

През 2007-ма този етап от дейности в сградата е приключил и тя е била преобразуавана на търговски център.

Част от църквата обаче в момента работи като фитнес, която комбинира католическата архитектура с уреди за тежки тренировки.



Ако и на вас ви липсват тренировките, след като затвориха всички зали, може да тренирате заедно с нас онлайн.

Вижте рубриката "Заедно срещу короната", където са записани тренировките на живо, които правихме по време на първия локдаун през март от зала FAST.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес