Зареждане

Фирас Захаби със смела прогноза за Макгрегър-Поарие

Фирас Захаби със смела прогноза за Макгрегър-Поарие
Публикувано на: Януари 13, 2021 в 07:51 ч
Известният ММА треньор, Фирас Захаби очаква Конър Макгрегър да нокаутира Дъстин Поарие отново.

Двамата ще се срещнат в главното събитие на UFC 257, което ще се проведе на 23 януари. Това е двубой реванш, тъй като в първата им среща ирландецът нокаутира опонента си в първия рунд.

Вижте също: Конър Макгрегър: Нокаутирам Поарие за 60 секунди

Сега според мнозина битката ще е по-оспорвана, но макар и да не отписва напълно Поарие, Захаби смята че сценарият ще е същия.

"Не казвам, че Дъстин няма шансове," споделя Захаби. "Но давам 60-40 в полза на Макгрегър. Обикновено не давам такива прогнози особено на това високо ниво. Това са елитни атлети и световни шампиони. И двамата имат шансове за победа и са опитни, опасни и умеят да приключват битките.

Защо обаче клоня толкова към Макгрегър? Ами мисля, че тук ключът е в стиловете. Конър Макгрегър е най-добрият в контраатаките в цялата история на UFC. Никога не е имало такъв като негов  ММА. Най-силното оръжие на Дъстин е бокса, което пък ще захрани напълно Макгрегър - точно каквото той иска. И макар Дъстин да е добър в стойка, той не е на нивото на Макгрегър."
 

Шансът за победа на Дъстин, според Фирас Захаби, е да вложи цялото си сърце и да изкара до късните руднове. Треньорът от Канада обаче смята, че Конър ще приключи всичко още в първите два рунда.

"Не мисля, че ще се проточи дълго. Смятам, че Макгрегър ще си свърши работата още в първите два рунда."

Съгласни ли сте с тази прогноза?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес