Зареждане

Фирас Захаби: Младите и здрави хора не трябва да се ваксинират

Фирас Захаби: Младите и здрави хора не трябва да се ваксинират
Публикувано на: Септември 6, 2021 в 03:00 ч
Фирас Захаби, който е треньор на легендата Джордж Сейнт Пиер и на много други ММА бойци реши да подкрепи Джо Роугън. Преди време Роугън сподели в своя подкаст, че младите и здрави хора не трябва да се ваксинират срещу COVID.

Роугън веднага беше залят с обиди и критики от фенове, както и от здравни експерти в САЩ. Има и такива, които подкрепиха Роугън и Захаби е един от тях. В своя подкаст Фирас реши да поговори за ваксините и разкри, че е ваксиниран и не е против науката.

Той обаче винаги се съмнява в нещо когато стане въпрос за пари, а ваксините определено са бизнес за милиарди. Захаби изтри видеото, в което говори за ваксините, но негово изказване вече беше записано.

Ето какво сподели Фирас по темата, която разделя обществата по цял свят:

Аз не съм ескперт по медицина и това, което ще кажа не е здравен съвет, а лично мнение. Джо Роугън каза нещо, с което аз съм напълно съгласен. Ако сте млади и здрави хора, тогава трябва внимателно да обмислите ваксинацията. Трябва да помислите преди да вкарате нещо чуждо в тялото си. 

Има хора, които ви казват, че е добре за здравето ви, но тези хора получават стимули за това. Стане ли въпрос за пари, то аз винаги съм човек, който се съмнява. Има определени хора, които получават стимули и стават богати. Хората от Пфайзер вече са изкарали 11 милиарда от ваксината. 

Нито аз, нито Джо Роугън отричаме науката. Ние не сме против ваксината, а аз вече си я бих. Хората, които не искат да се ваксинират не отричат науката. Има хора обаче, които правят всичко възможно, за да налагат мнение, а на мен това не ми харесва. 

Съгласни ли се със Захаби ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес