Зареждане

Fight Night Beijing: Blaydes срещу Ngannou 2 - превю на Daniel Cormier

Fight Night Beijing: Blaydes срещу Ngannou 2 - превю на Daniel Cormier
Публикувано на: Ноември 21, 2018 в 10:59 ч
Източник: DoloR
Наближава събитието UFC Fight Night: Blaydes срещу Ngannou 2, което ще се проведе този уикенд в Китай. Двамата са сред най-добрите в тежка категория и вече се срещнаха веднъж в клетката, когато Ngannou успя да победи Blaydes, който не получи разрешение от лекарите да продължи и инкасира първа загуба в ММА кариерата си. След победата над Blaydes, Francis успя да запише още 4 и стигна до мач за титлата с Miocic, но след 25 минути доминация от страна на Miocic, Ngannou загуби и преди няколко месеца допусна и втора поредна загуба срещу Derrick Lewis.

Blaydes от своя страна продължава да впечатлява и записа 5 поредни победи след първата загуба в ММА от Ngannou. Той е близо до титлата и ако си отмъсти този уикенд ще се бие за нея, както признава шампиона в тежка категория Daniel Cormier в промото преди срещата:


В първата битка между двамата Francis Ngannou беше във възход и между рундовете лекарите решиха да спрат битката. Сега обаче е различно и Blaydes е друг човек. Той е голям и здрав борец, който успя да добие увереност и това, което виждам от него е постоянна еволюция и човек, който е много близо до битка за титлата в тежка категория.

 Curtis Blaydes е на вълната на увереността, но Francis Ngannou може ли да върне времето и да стане предишия човек ? Може ли отново да стане този голям и страшен нокаутьор ? 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес