Зареждане

Fernand Lopez: Francis Ngannou ще победи Miocic и Cormier

Fernand Lopez: Francis Ngannou ще победи Miocic и Cormier
Публикувано на: Август 17, 2019 в 00:00 ч
Страшилището в тежка категория Francis Ngannou успя да се справи с депресията, в която изпадна миналата година. Той получи шанс за титлата през януари, но не подходи сериозно към този шанс и беше направен за смях от Stipe Miocic. UFC похарчиха доста пари, за да рекламират битката, а Ngannou не оправда очакванията. В средата на миналата година той се завърна, за да се реваншира, но разочарова дори повече.

Ngannou загуби от Derrick Lewis в пародия на битка, в която почти не бяха отправени удари. Хищника успя да пребори депресията и се завърна в края на годината с нокаут над Curtis Blaydes на събитието в Китай. Последваха нови 2 главни битки за него и в тях той нокаутира в първия рунд бившите шампиони Cain Velasquez и Junior dos Santos.

Сега камерунеца чака нов шанс за титлата срещу победителя от битката между Miocic и Cormier, които ще се сбият след броени часове на UFC 241. Мнозина не дават шансове на Ngannou в битка с някои от двамата, но неговия треньор вярва, че Francis може да ги победи и двамата:


Ако изключим ситуацията с Jon Jones, то Francis трябва да се бие за титлата в тежка категория. Мисля, че няма значение кой ще спечели този уикенд, защото Francis ще ги победи и двамата. Не искам моите бойци да губят. Определено смятам, че бойците могат да станат по-добри и по-мъдри. 

Погледнете историята на някои шампиони и ще видите, че стават по-добри благодарение на загуба. Мисля, че един боец учи много от загубата и няма как да се научиш на някои неща, ако не си губил. Мисля, че тези загуби направиха Francis един напълно различен боец. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес