Зареждане

Фернанд Лопес: Сирил Ган е еволюцията и е над всички

Фернанд Лопес: Сирил Ган е еволюцията и е над всички
Публикувано на: Януари 21, 2022 в 03:00 ч
Фернанд Лопес е бивш треньор на Франсис Нгану и настоящ такъв на Сирил Ган. Ако има човек, който знае силните и слабите страни на двамата, то това със сигурност е той. Лопес държи ММА зала в Париж и преди години прибира Нгану от улицата.

Фернанд му позволява да спи в залата, храни го и го тренира безплатно. Нгану и Лопес се разделиха преди години, след като Франсис не успя да спечели в първата битка със Стипе Миочич.

Този уикенд Лопес ще е в ъгъла на Ган, който ще се бие с Нгану в главната битка на UFC 270 в Калифорния. Двамата ще обединяват титлите в тежка категория. В последните седмици Лопес и Нгану казаха много неприятни неща един за друг.

В денят за медии преди събитието Лопес реши да отговаря на въпроси и каза:

Съжалявам, че нещата между нас с Нгану се разпаднаха. Когато си прекарал толкова време с някого, тогава се привързваш към него. Това е разочароващо. Не мисля, че двамата може да движим заедно след всичко, но поне може да си говорим като нормални хора. 

На 100 % ще бъде емоционално за мен да ги гледам един срещу друг този уикенд. Мисля, че Нгану правеше някои неща погрешно и ако загуби този уикенд, тогава това ще е победа за мен. Ако обаче спечели, тогава това ще е победа за него и той ще покаже, че е бил на прав път. 

Можеш да постигнеш успех, докато живееш във Франция. Нгану твърди, че не можеш. Конър Макгрегър обаче стана двоен шампион, докато живееше в Дъблин. Не знам дали ще чувствам радост или тъга този уикенд. Няма значение кой е бил по-добър на спаринг, защото това е тренировка. 

Нгану не може да използва своя пълен потенциал и сила в спаринг. Ако той започне да нокаутира всички в спаринг, тогава трябва да го уволня, защото ще ги избие. Има много хора, които го надиграваха в някои неща, но това няма значение. Главната цел е да нокаутираш и да печелиш. 

В това отношение Нгану е алфа мъжкар. Нгану никога не е пращал Ган в нокдаун. Скоро ще разберете, че Сирил е различен. Не го сравнявайте с никой друг. Ган е еволюцията и е над всички. Аз обичам моите момчета и натискам здраво за тях. Сирил Ган беше 2-0, когато го вкарахме в UFC. 

Нгану беше 3-1, когато влезе в UFC. Франсис е огромен и корав боец. Ако те докосне и не си готов, тогава падаш. Ган е спокоен боец и няма нужда психически да разчита на мен. Психиката е като мускул и трябва да я тренираш. 

Каква е прогнозата ви за този уикенд ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес