Зареждане

Фернанд Лопес: Сергей Павлович е бял Франсис Нгану

Фернанд Лопес: Сергей Павлович е бял Франсис Нгану
Публикувано на: Август 4, 2022 в 17:00 ч
Миналия уикенд Сергей Павлович (16-1) нокаутира Дерик Люис и днес той вече е в топ 5 на тежка категория в UFC. Руснакът скочи с цели шест места, заемайки мястото на 'Черния звяр'. След като победи американеца, Сергей има четири поредни победи с нокаут, като всички финали идват в 1-ви рунд. 

Опасността на Сергей се състои не само от здрави юмруци, но и от гигантски обхват. С 213 см. размах на ръцете, той е на второ място след Джон Джоунс в целия списък на UFC. Обхватът на американеца достига 215 см. 

Някои от крошетата и оувърхендите на Сергей изглеждат толкова дълги, сякаш хвърля ласо вместо ръка. След като победи Черния звяр, сериозните бойци най-накрая започнаха да говорят за него. Треньорът на Сирил Ган и бивш треньор на Франсис Нгану, Фернанд Лопес сподели мнението си за Павлович. 

Ето какво каза Лопес по време на интервю за канал в YouTube:

"Това не е залезът на Дерик Люис. Черния звяр се бори със звяра. Този човек е проблем. Павлович е проблем и то голям. Той е огромен, има голям размах на ръцете и е ултра-агресивен. 

Да, досега не сме го виждали много в борбата на земята, но мисля, че човек с такава структура на тялото няма да бъде лесен за сваляне. 

Има мнение, че спирането е било преждевременно, но Дерик падна с лицето към земята. Павлович нямаше да отстъпва, той притисна Люис и се нахвърли с удари. 

Когато видиш, че агресивно чудовище те настъпва в такава ситуация, става страшно. Павлович е опасен за всички. Смятам го за бял Франсис Нгану. 

Да, физиката му е впечатляваща. Павлович е проблем сега и ще бъде проблем в бъдеще. Той е проблем за всички.", сподели Лопез.

Сергей е с рекорд 16-1 в ММА и печели 13 от срещите си с нокаут. Единствената му загуба в ММА е от легендата Алистър Овърийм през 2018 година с нокаут. Това беше и дебютната му битка за UFC.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес