Зареждане

Фенове заплашвали със смърт Heather Hardy

Фенове заплашвали със смърт Heather Hardy
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 00:00 ч
Състезателката в категория муха Heather Hardy се завръща в клетката и ще се бие срещу Taylor Turner утре в Медисън Скуеър Гардън. Миналата година Hardy успя да победи с решение  Ana Julaton, но феновете не са доволни от нейното представяне и тя е получила доста критика. Непобедената в бокса Heather заложи на граплинг в последната си среща, а феновете искаха да гледат страйкинг битка и това е довело до смърти заплахи след двубоя. Сега тя е решила да угоди на феновете и ще разчита само на своя страйкинг утре срещу Turner:


Плаках на следващия ден след последната ми битка. Трябваше да деактивирам акаунтите си в социалните мрежи. Феновете не бяха доволно от последната ми битка и аз ядосах масите. Всички фенове мразеха моето представяне. Получавах смъртни заплахи. 

Осъзнах, че аз съм атлет, който влиза в клетката, за да забавлява феновете и това трябва да правя. Моите цели нямат значение, защото трябва да вляза в клетката и да спукам от бой това момиче. Не ме интересува как ще изглеждам, защото аз ще вляза, за да дам на феновете това, което искат да видят.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес