Зареждане

Фен заплашил да убие боеца Шон Брейди, ако победи в UFC 280

Фен заплашил да убие боеца Шон Брейди, ако победи в UFC 280
Публикувано на: Ноември 2, 2022 в 00:00 ч
Шон Брейди претърпя първата загуба в кариерата си в ММА от Белал Мохамед в UFC 280 на 22 октомври 2022 г., губейки от „Remember The Name“ чрез технически нокаут във втория рунд.

Преди двубоя обаче полудял фен изпратил на съпругата на боеца съобщение в Instagram, заплашвайки да го убие, ако той победи Мохамед.

„Някой ѝ изпратил съобщение и казал, че ако спечеля битката срещу Белал, ще ме убият и ще ме заровят в пустинята – беше доста неприятно“, каза Брейди.

Тя беше на първия ред, седнала с Джо Пайфър. Тя проби охраната и стигна до мен, когато излизах от октагона, но тя беше в Абу Даби с мен и получи съобщенията.“

 
Въпреки че Брейди сподели, че не всички фенове на бойните спортове са такива, но има такива които тормозят него и семейството му в социалните мрежи.

„Човече, тези фенове са отвратителни“, каза Брейди. „Не ме разбирайте погрешно, има страхотни фенове, но има и хора с фалшиви профили, които ви пишат. Току-що прочетох това съобщение, което беше като: „Ти си едно лайно“ – те просто ти пишат само гадни неща.“

Това, което наистина дразни Брейди е, че съобщенията са изпратени до съпругата му - която е медицинска сестра, а не до него.

„Не се оставям това да ми влзе под кожата. Опитвам се не се връзвам на подобни неща. Но съпругата ми е дипломирана медицинска сестра. Всичко, което тя прави, е да се грижи за хората, а хората я заплашват, наричат я това, наричат я онова“, добави той.

"Пиши ми на мен. Не изпращай съобщения на жена ми, особено ако си мъж. Бъди мъж. Кажи ми го на мен, не го казвай на жена ми , защото и жена ми вероятно може да те пребие."

Преди да бъде спрян от Мохамед, Брейди бе с впечатляваща статистика от 15-0, която включваше пет поредни победи в Октагона. 29-годишният боец - който в момента е номер 8 в ранглистата - ще се върне в Октагона през 2023 г.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес