Зареждане

Фабрисио Вердум се отказа от Bellator и се прицели в PFL

Фабрисио Вердум се отказа от Bellator и се прицели в PFL
Публикувано на: Ноември 14, 2020 в 14:00 ч
Бившият шампион в тежка категория на UFC, Фабрисио Вердум все още не може да си избере организация. 43-годишния бразилец е свободен агент от няколко месеца и очакваше да се присъедини към Bellator. Неговото желание беше да направи реванш с Фьодор Емеляненко, но от щаба на руския боец не са показали интерес.

"Vai Cavalo" споделя, че неговия мениджър Али Абделазиз преговаря с PFL. Вердум е към залеза на своята кариера и го интересуват парите, които PFL раздават в своите турнири. Ето какво сподели той пред бразилската медия "Combate": 

Не се получи. От Bellator искаха в първата ми битка за тях да се бия с Фьодор Емеляненко. Уважавам го много и няма да казвам, че той не е искал да се бием. 

Нямаше преговори от негова страна и той явно няма нужда от такава битка. От организацията искаха това да бъде първата ми битка, а след това да подпишем за нови 4 или 5 битки. 

Знам, че моя мениджър Али Абделазиз преговаря с PFL и може да се бия при тях. Не знам дали са известни в Бразилия, но при тях има турнири, в които правиш 4 битки и си шампион. Така печелиш 1 милион долара към заплатата, а това е нещо, което ме интересува. 

Коя организация ще избере Вердум ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес