Зареждане

Фабрисио Вердум обеща да шамароса Конър Макгрегър

Фабрисио Вердум обеща да шамароса Конър Макгрегър
Публикувано на: Октомври 25, 2020 в 00:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Конър Макгрегър и Фабрисио Вердум се захапаха в социалните мрежи. Макгрегър се ядоса на Bellator заради тяхната политика за тестването на бойците им за забранени вещества. В UFC имат USADA, които тестват техните бойци, а от Bellator разчитат на атлетическите комиции, които тестват бойците им.

Макгрегър вярва, че Bellator трябва да последват UFC в политиката им против забранените вещества и изрази мнението си в социалните мрежи. Вердум забеляза постовете на Макгрегър срещу Bellator и не остава доволен от тях. Наскоро Фабрисио сподели, че ще подпише с Bellator и реши да ги защити със следния коментар:

Загубеняците винаги си намират оправдания. Шампионите работят здраво и не се разсейват заради мравки. Конър Макгрегър е кучка. 

Малко след този коментар Макгрегър обиди Вердум и му припомни,че беше наказан за използването на допинг, а по-късно му намалиха наказанието, защото стана доносник на USADA. Това доведе до свирепа атака в социалните мрежи от Вердум, който написа следното:

Алкохолик и наркоман не трябва да се тревожи за тестването. Скот Кокър винаги си върши работата. Когато те видя ще ти вкарам 1 бразилски шамар. 
 
В миналото Вердум си спретна вражда с Колби Ковингтън и Тони Фъргюсън. Фабрисио удари Ковингтън с бумеранг, а с Тони едва не се сбиха по време на обяд през 2017 година. Ето видеа от спречкванията с участието на Вердум:
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес