Зареждане

Фабрисио Вердум не иска да отменят UFC 250

Фабрисио Вердум не иска да отменят UFC 250
Публикувано на: Април 3, 2020 в 14:42 ч
Бившият шампион в тежка категория Фабрисио Вердум не иска да чака още повече време за своето завръщане и призова да не отменят UFC 250. Той има насрочена битка с Алексей Олейник и се завръща в октагона на UFC 250 през май в Бразилия. Вердум вече е на 42 години и беше аут от играта през последните 2 години, защото получи наказание от USADA.

Неговото наказание вече изтече и той не иска да губи никакво време, защото няма да се подмлади. "Vai Cavalo" вижда, че ситуацията се влошава в Сао Пауло, но не иска да отменят галавечерта. Той е готов на всичко и ето какво сподели за подготовката си:


В състояние съм на несигурност. Не знам дали ситуацията се влошава, но мисля, че е така, защото все повече хора се заразяват. Аз обаче си тренирам. Аз живея в Ел Ей, но сега съм в Голямата мечка, което е планински район. Доведох семейството си и моят треньор Рафаел Кордейро ми помага през Skype. Той дава указанията и моя брат ми помга. 

Аз също бягам по планините и вървя само нагоре. Намирам начин да се адаптирам. Един ден тренирах вътре в една спалня, другия ден тренирах в гараж. Никога няма да е същото, особено с джиу-джицу, защото ни липсва пода. Надявам се и противникът ми да премине през същите неприятности. Искам да се бия. Отсъствам от две години и искам да се върна. Много бих искал да се бия в Сао Пауло, имам много приятели и фенове там. 

Няма проблем, ако сменят мястото, но просто искам да се бия. Ако е зад затворени врати, както направиха в Бразилия, това не е проблем. Дори ако трябва да го правят зад затворени врати и възможно най-малко хора. Искам да се бия възможно най-скоро. Нямам толкова време, колкото преди 25-годишната си възраст. Сега съм на 42, времето означава много. Усещаме това много повече. Надявам се да мога да водя един бой след друг. Не искам да се наранявам, преди да се наложи отново да се бия. 


Вердум е с рекод 23–8–1 в ММА и беше в серия от 2 поредни победи, но през март 2018 година загуби с нокаут от Александър Волков.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес