Зареждане

Fabricio Werdum: Ще се завърна и пак ще шокирам света

Fabricio Werdum: Ще се завърна и пак ще шокирам света
Публикувано на: Октомври 10, 2019 в 00:00 ч
Fabricio Werdum (23-8-1 MMA, 11-5 UFC)  няма търпение да се завърне в клетката. Бившия шампион трябваше да се бие в Русия срещу Alexey Oleynik миналата година, но провал на допинг тест го извади от двубоя. "Vai Cavalo" даде положителна проба за допинг, което му донесе 2 години наказание от USADA, които изтичат през май 2020 година и той ще може отново да се бие.

Бразилеца искаше от UFC да го освободят, за да се бие в друга организация, но те му отказаха. В момента той е на 42 години, но не смята да се оттегля от ММА. Много пъти Werdum е шокирал света и именно той спря легендарната серия от победи на Fedor Emelianenko, след като през 2010 година го победи със събмишън.

Няколко години по-късно той пак шокира света, след като събмитна Cain Velasquez и обедини поясите в тежка категория на UFC. Сега той има пред себе си още 8 месеца за подготовка и вярва, че ще се завърне, за да шокира света отново:


Със сигурност съм много тъжен от това наказание, защото знам, че съм невинен. Скоро ще се завърна. Искам да се завърна, защото съм на 42 години и съм млад. Моя ум е много млад. Това е тайната. Ще се завърна и пак ще ви изненадам. Със сигурност пак ще шокирам света. 

Искам да се завърна и може да направя 4 или 5 битки. Не знам все още. Ще спрa, когато аз реша, а не когато някой ми каже. Ще се оттегля, когато реша, че вече не съм добър. Аз съм джиу-джитсу шампион, граплинг шампион и също мога да се нарека "Тriple C". 
.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес