Зареждане

Екипът на Anderson Silva търсят причината за неговото отстраняване

Екипът на Anderson Silva търсят причината за неговото отстраняване
Публикувано на: Ноември 17, 2017 в 16:00 ч
 
 Anderson Silva излезе с още едно становище относно отстраняването му от антидопинг агенцията, като този път си позволи да разясни случващото се.
 
Докато в първото си съобщение той благодареше за подкрепата и "целуваше" своите фенове, това хвърля малко повече светлина върху цялата ситуация.
 
 
"До всички мои фенове,
 
Благодаря ви за подкрепата, която ми показвате през изминалата седмица. Означава много за мен и моето семейство. Искам да ви кажа какво се случва в момента. Медицинският ми екип работи с антидопинг агенцията, за да разберат причината за моето отстраняване от UFC Shanghai... Надяваме се ще имаме повече яснота съвсем скоро. Бия се от вече 20 години и винаги се опитвам да бъда за пример на своите фенове и на спорта...
 
Отново, благодаря ви за подкрепата, като се надявам скоро да ви видя за следващата ми битка...
 
The Spider."
 
От написаното не става ясно какви вещества са били открити в кръвта му, както и дали ще му бъде наложена по-голяма санкция, имайки предвид неуспешния му допинг тест от 2015-та.
 
Ако от агенцията зачетат и това като фактор, Silva го очакват до 4 години забрана да се състезава, в зависимост от откритите в кръвта му вещества.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес