Зареждане

Едсон Барбоса: Очаквам война срещу Чикадзе

Едсон Барбоса: Очаквам война срещу Чикадзе
Публикувано на: Август 24, 2021 в 04:00 ч
Този уикенд един от най-добрите страйкъри в ММА се завръща в клетката. Едсон Барбоса ще оглави събитието UFC on ESPN 30, което ще се проведе в Лас Вегас. Негов съперник ще бъде Гига Чикадзе, а битката им ще е в категория перо.

Барбоса вярва, че той е най-добрият страйкър в ММА, а Чикадзе не е съгласен с това. Едсон е в серия от 2 поредни победи и през май успя да нокаутира Шейн Бургос. Чикадзе от своя страна е в серия от 8 поредни победи.

В последната си битка Гига успя да победи Суонсън през май с нокаут. Очаква ни един много интересен сблъсък в стойка. Със сигурност няма да гледаме надиграване на земята. Ето какво очаква Барбоса за този уикенд:

Очаквам война както във всяка битка. Гига Чикадзе изглежда страхотно в последните си битки. Той успя да приключи бойците с ритници. Гига има добри ритници. 

Аз също съм добър в това. Аз съм най-добрия страйкър в ММА. Това е причината хората да са много развълнувани от тази битка. 

Всички знаят, че Чикадзе е страхотен страйкър, но аз наранявам хората. Това ще бъде 25 минути война. Наистина вярвам, че той няма да издържи 25 минути с мен. Много е трудно да стоиш пред мен 5 рунда. 

Ако сте гледали битката ми с Дан Хукър, тогава знаете, че аз наранявам тези, които стоят пред мен. Ако ми даде 1 шанс, тогава ще го приключа. 

Кой ще си тръгне с победата този уикенд ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес