Зареждане

Едсън Барбоза иска опонент от топ 5 в категория перо

Едсън Барбоза иска опонент от топ 5 в категория перо
Публикувано на: Февруари 2, 2020 в 00:00 ч
Едсън Барбоза няма търпение да направи дебют в категория перо. Опасния бразилец реши да смени категорията, след като навлезе в серия от 2 поредни загуби. Едсън печели само 1 от последните си 5 срещи и е решил, че е време за нещо ново. Барбоза има още няколко оставащи битки от своя договор с организацията и не е сигурен, че ще остане при тях.

Той иска да се приближи до титлата и за целта желае битка с всеки боец от топ 5 в категория перо. Барбоза е готов да се бие възможно най-скоро и в интервю се помоли на UFC да му уредят двубой:


Подобрявам играта си и се чувствам добре. Готов съм за битка. Имам 22 битки в лека категория на UFC и мисля, че сега ще се бия в категория перо. Остават ми още няколко битки от договора с UFC и има нужда от ново предизвикателство. Мисля, че слизането в долната категория ще бъде предизвикателство за мен. 

Много се вълнувам от това, че ще се пробвам в нова категория. Не знам дали ще остана в UFC. Аз работя при тях вече 10 години и трябва да говоря със семейството и моя мениджър. Има много добри бойци в тази категория и аз съм готов за всеки от топ 5. 

Надявам се, че от UFC ще ми дадат битка с боец от топ 5, за да се приближа до титлата. Сега тренирам здраво, за да подобря всички аспекти на играта ми. Искам да се бия възможно най-скоро. UFC, моля ви да ми дадете битка. Готов съм!

Ще постигне ли Барбоза успех в новата категория ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес