Зареждане

Единствено времето можело да надвие Cris Cyborg

Единствено времето можело да надвие Cris Cyborg
Публикувано на: Март 8, 2018 в 10:05 ч

През изминалия уикенд Cris Cyborg за пореден път доказа защо е смятана за една от най-добрите състезателки в ММА средите, нокаутирайки Yana Kunitskaya още в първия рунд от тяхната среща.

В първите минути Yana се държа на ниво, но в крайна сметка Cris отбеляза 20-тата си поредна победа и за втори път защити титлата си.

В момента за Cyborg просто няма заплаха в нейната дивизия, като това тврди и треньорът ѝ Jason Parillo:

"Единственият начин да бъде превъзмогната Cyborg, е ако тя се оттегли. Времето е едно и също за всички ни. Cris просто няма равна. Amanda Nunes има добър стил, а и да не говорим как се справи с Ronda Rousey. Тя обаче е идеална за Cris. Двете ще влязат в битка, но Cris ще се справи и с нея."

Президентът на UFC Dana White наскоро разкри желанието си да види двете състезателки заедно в Октагона.

И докато на Parillo му допада идеята, той не вижда какво повече би показала "Lioness" от Holly Holm.

"Стилът ѝ, което може да се окаже най-голямата заплаха за Cris, не е по-различен от този на Holly Holm. Знам, че Holm беше най-опасната. А и за момента не виждам никой, който може да се опълчи до такава степен на Cris."

Наистина, Holm имаше няколко славни момента срещу Cris в UFC 219, но в крайна сметка Cyborg успя да отбележи победа чрез съдийско решение.

Интересно е да разберем, тъй като на Cris ѝ остават още няколко срещи по договор, дали ще продължи с UFC, които се очаква да направят категория перо и за дамите, или ще се насочи към Bellator MMA в търсене на нови предизвикателства.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес