Зареждане

Еди Хол и Мариуш Пудзяновски се разбраха за ММА битка

Еди Хол и Мариуш Пудзяновски се разбраха за ММА битка
Публикувано на: Юни 11, 2024 в 02:00 ч
След победата, с която привлече вниманието на много фенове към себе си, Еди Хол предизвика Мариуш Пудзяновски на дуел в ММА. Пудзяновски е отворен за ММА битката с Хол, който също беше най-силният човек на планетата преди години.

Еди Хол е един от най-популярните стронгмени в историята. След състезанията в този тип турнири британецът реши да се насочи към бойните спортове. Хол наскоро се изправи срещу двама съперници в странна ММА битка, а след нея предизвика Мариуш Пудзяновски.

Огромният 36-годишен британец вярва, че мачът му с "Pudzian" би бил изключително високопоставена битка, която ще заинтересува феновете. ММА битка между двама бивши стронгмени определено ще привлече вниманието на феновете. 

"Мисля, че сега бих искал да се бия с някой като Мариуш Пудзяновски. Той има 20 години опит в тази игра. Мариуш все още е голям човек, много силен, корав. Не може да се отрече. Според мен феновете биха искали да видят мач между двамата бивши най-силни мъже на планетата. Ако някой може да направи подходяща оферта за такава битка, то аз знам, че Мариуш ще се съгласи. Той често ми изпраща лични съобщения с предложения за битка в клетка, така че може би това е всичко.", каза Хол.

Пудзяновски отговори кратко на предизвикателството на Хол в профила си във Фейсбук.

"ММА битка с Хол ? Готов съм! Кога ? Готов съм по всяко време!", написа Пудзяновски.

Единствената ММА битка на Хол се случи преди няколко дни. Той успя да победи две джуджета. Пудзяновски е реален ММА боец с рекорд от 17 победи и 9 загуби в клетката. Мариуш се бие под банера на KSW и е активен в ММА от 2009 година насам.

Кой ще победи в такава битка ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес