Зареждане

Еди Алварес: Гейджи е торнадо от юмруци и ритници

Еди Алварес: Гейджи е торнадо от юмруци и ритници
Публикувано на: Май 30, 2021 в 16:00 ч
Еди Алварес твърди, че Джъстин Гейджи е кошмарна битка за Майкъл Чандлър. Еди, който е бивш шампион на UFC и Bellator е правил битки с Гейджи и Чандлър и много добре ги познава.

Преди години Алварес успя да нокаутира Гейджи в брутална битка. Еди може да се похвали и с победа над Чандлър, който също има победа над Алварес.

Към днешна дата Еди се състезава под банера на ONE Championship, а Гейджи и Чандлър са в UFC. Дейна Уайт е силно решен да направи бой между двамата, а Алварес вярва, че Майкъл трябва да откаже.

Чандлър наскоро се провали и не успя да спечели титлата в UFC. Той беше нокаутиран от Чарлз Оливейра. Пред медиите Майкъл сподели, че може да бие Гейджи, след като Еди го е напрваил.

Това обаче не било точно така и в социалните мрежи Алварес сподели, че Гейджи е торнадо и никога повече не иска да се бие с него. Ето какво написа Алварес към Чандлър за Гейджи:

Майкъл Чандлър, винаги те подкрепям. Има обаче много неща, които аз правя, а ти не можеш. Всички позитивни мисли няма да ти помогнат. Пожелавам ти успех срещу Гейджи.

Джъстин е торнадо от юмруци и ритници. Нямам желание никога повече да се бия с Гейджи в клетката.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес