Зареждане

Edgar: Заслужавам среща с победителя от битката между Holloway и Ortega

Edgar: Заслужавам среща с победителя от битката между Holloway и Ortega
Публикувано на: Май 1, 2018 в 13:13 ч

Frankie Edgar не е далеч от битка за титлата и вярва, че е направил достатъчно, за да се постави сред останалите претенденти.

Вече на няколко пъти той изпуска възможност да се изправи срещу настоящия шампион - в UFC 218 и UFC 222. Edgar се съгласи втория път да се изправи срещу заместника Brian Ortega, от когото претърпя първия нокаут за 13-годишната си кариера.

Ortega беше обявен за следващия опонент на Holloway, а Edgar вместо да се самосъжалява, реши да се изправи за реванш срещу Cub Swanson, където отбеляза победа. Сега той вярва, че си е заслужил среща с победителя от двубоя между Holloway и Ortega, който ще се проведе на 7-ми юли.

"Все още вярвам, че аз съм човекът. Рискувах, а може би не трябваше - но бих го направил отново. Мисля, че мога да бия Ortega. Добре се справят, но Ortega се справи невероятно."

"Но да, искам победителя. Заслужавам го. Номер 3 съм, ще видим какво ще се случи."

Въпреки че не е говорил с никой от организацията, Edgar вярва, че е в добра позиция. Той също е радостен, че отново побеждава. 36-годишният боец печели 3 от последните 4 двубоя.

"Всичко ще се нареди. Свърших си работата миналия уикенд и исках да използвам инерцията. Затова сега съм тук отново и си искам своето. Аз съм човекът."

"И двамата са вариант, стига да е замесена титлата. Разбира се, бих се пробвал срещу Ortega, но ако Max се окаже по-добър, ще се бия и с него."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес