Зареждане

Eddie Bravo: Целта на Ferguson е да събмитне Khabib

Eddie Bravo: Целта на Ferguson е да събмитне Khabib
Публикувано на: Октомври 6, 2019 в 02:40 ч
Eddie Bravo, който е треньор на бившият временен шампион в лека категория Tony Ferguson вярва, че неговия боец може да победи безспорния шампион в категорията. Дълги години пропада битката между Khabib Nurmagomedov и "El Cucuy", които трябваше да се бият 4 пъти, но контузии им попречиха. Сега нещата отново си стигнаха до битка между тях, защото двамата са най-добрите в категорията и се намират в серии от по 12 поредни победи.

Няма друга смислена битка пред тях и от UFC започнаха работа по 5-та среща помежду им. Това е една от най-чаканите битки в историята на ММА и без съмнение най-чакана в историятa на лека категория. И двамата са безкомпромисни в клетката и Bravo вярва, че неговия боец може да победи непобедения шампион:


В битка от такъв калибър не искам да правя прогнози, но планираме да го победим. Това е нашия план. Всички бягат от Khabib на земята и изразходват енергия, за да опитват да се изправят. Tony няма да прави това и ще бъде различно в битката, защото той ще атакува. Ferguson ще атакува със събмишъни и с лакти. 

Той няма да се опитва да стане. Той ще се опита да запази битката в стойка и ще опита да спре събарянията. Tony ще го атакува с всякакви опити за събмишън. Khabib ще се опита да го събори, но Ferguson ще се оглежда за гилотина или D’Arce. Khabib е много, много добър боец, но ние ще се опитаме да го събмитнем. 

Това е нашия план. Надявам се, че ще стане, но няма да правя прогнози, защото няма как да се знае. Да, той е непобеден и побеждава всички, но това ще е една различна битка. Обещавам различна битка. Tony няма да опитва да става, за да се възползва от това Khabib. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес