Зареждане

Ed Herman: В UFC живеем от заплата до заплата

Ed Herman: В UFC живеем от заплата до заплата
Публикувано на: Октомври 27, 2018 в 12:31 ч
Ed Herman може и да е ветеран в UFC, но това не е гаранция, че ще натрупаш много пари в организацията. Ed е с рекорд 10-10-1 в UFC, но се оплаква, че парите, които им дават от организацията не стигат и се налага да живеят от заплата до заплата:


Имах контузия на коляното и нямах представа дали ще се бия отново. Доста бойци изпитват трудности да се върнат в клетката след такива неща. Това лято трябваше да отида и да работя по строежи, за да мога да си платя сметките. Тогава си казах, че не лошо да имаш обикновена работа, но се отказа, че не струва. Сега парите стават по-добри, но помня, че когато дойдох от The Ultimate Fighter ми даваха по $12 000 да се появя и $12 000 да победя. След всички данъци и такси за треньори ми оставаха някъде към $15 000 или нещо такова.

Биеш се 3 пъти в годината и правиш около $45,000, но имаш семейство и други неща и не можеш да спестиш пари. Живееш от заплата до заплата. Тогава се случват и контузии и става още по-зле. Имах някакви инвестиции, но не са достатъчни за да се оттеглиш и да не работиш повече. Хубаво е че има бойци, които правят пари за цял живот, но ми се иска да има повече сигурност и да дават някакъв вид пенсия.

Това може и да се случи в бъдеще, но няма да съм в играта. За сега ще продължа да правя това, което правя и да спестявам пари за колежа на децата ми.


Herman е в серия от 2 поредни загуби и излиза тази нощ срещу Gain Villante на UFC Fight Night 138.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес