Зареждане

Джулиана Пеня насоли Аманда Нунеш и Ронда Раузи

Джулиана Пеня насоли Аманда Нунеш и Ронда Раузи
Публикувано на: Април 6, 2022 в 00:00 ч
Джулиана Пеня изобщо не смята да си мери приказките след като стана шампионка в категория петел на UFC, шокирайки всички с победата си над Аманда Нунеш миналата година. "The Lioness" и друга бивша шампионка, Ронда Раузи попаднаха под прицела на Пеня.

Бразилката призна, че има напрежение между нея и сънародничката ѝ по време на снимките на риалити шоуто The Ultiamte Fighter, в което те са треньорки.

"Определено бях разочарована от нея, защото мислих, че след като я победих тя веднага ще иска да си вземе титлата обратно. Затова си разменихме няколко думи. Ще ги видите в шоуто."

Пеня закачи Нунеш и за това, че е шампионка в категория перо при жените.

"Нека поговорим и за това. Холи Холм и Джермейн Де Рандами казаха, че вече няма да се бият в категория перо и ще останат в категория петел. Меган Аденръсн се оттегли. Фелиша Спенсър се оттегли. Може ли да ми кажете някой друг в тази категория освен Аманда? Тя е шампионка в категория, в която няма други бойци. Но все още се хвали, че е шампионка на категория от един човек. Браво, много хубаво."


Междувременно жлъч се поля и върху бившата звезда на UFC и настояща състезателка в кеча, Ронда Раузи.

"Тя е подигравка с ММА. Каква е точната дума? Прехвалена. Много прехвалена беше.

Всеки знае, че кеча всичко е фалшиво, но ти плащат милиони долари. Това го разбирам. Но истината е в UFC - само тук може да кажеш, че си сериозна работа.

Ронда е в миналото. Това, което тя направи добре е, че отвори вратата за жените в организацията. Но след това бе нокаутирана два пъти и повече не се появи. Та колко сериозен боец е тя? Премести се в кеча. Като боец обаче сигурно се срамува много от този ход."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес