Зареждане

Джоунс към Рейес: Колкото по-скоро приемеш загубата си от мен, толкова по-добър атлет ще станеш

Джоунс към Рейес: Колкото по-скоро приемеш загубата си от мен, толкова по-добър атлет ще станеш
Публикувано на: Юни 12, 2024 в 16:00 ч
Джон Джоунс сподели няколко съвета към Доминик Рейес след победата му в UFC Луисвил и последвалите критики.

Рейес прекъсна серията си от четири поредни загуби през изминалата съботна вечер, като взе първата си победа от октомври 2019 г. насам. След като претърпя загуба от Джон Джоунс с близко решение, която Рейес беше категоричен, че е спечелил, той получи три поредни нокаута.

Сега, след като Доминик Рейес се завърна в графата на победите в UFC Луисвил, той реши отново да коментира  Джон Джоунс, предполагайки, че дълбоко в себе си "Bones" знае, че е загубил предишната им битка.

"Джон Джоунс  не се притеснява за "точно сега", а за "завинаги". Но завинаги той ще знае и че е загубил от мен, но може би ще можем да разберем това някой ден. О, да, това не е убеждение че съм го победил, това е факт - има разлика."

Рейес също така заяви, че е загубил ума си, след като си е мислил, че е победил Джон Джоунс, а след тези коментари "Bones" излезе в социалните мрежи, за да върне няколко свои коментара.


"Доминик, когато погледнеш назад към нашия бой, не искам никога да поставяш под съмнение мен или тези съдии. Погледни собственото си сърце, собствената си издръжливост, че не си направил достатъчно. Колкото по-скоро приемеш това, толкова по-добър атлет ще станеш", добави Джоунс.

Интересно е, че Джоунс реши да се коментира Рейес, като се има предвид, че сега двамата са в различни теглови категории и изглежда малко вероятно някога да се бият отново. Но "Bones" очевидно не е харесал това, което Рейес каза за него по-рано тази седмица след победата си в UFC Louisville.

С победата си в първия рунд с нокаут над Дъстин Джейкъби в UFC Louisville Доминик Рейес подобри баланса си до 13-4 като професионалист и е 7-4 в UFC.

Що се отнася до Джон Джоунс, той няма дата за следващия си двубой, но всички признаци сочат, че ще защитава титлата си в тежка категория срещу Стипе Миочич.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес