Зареждане

Джоунс готов да отсъства дълго, за да направи промяна

Джоунс готов да отсъства дълго, за да направи промяна
Публикувано на: Юни 26, 2020 в 16:00 ч
Шампионът в полутежка категория Джон Джоунс е готов да отсъства години от клетката в UFC. "Bones" настоява, че трябва да получава по-големи заплати и не е готов за компромис. 32-годишния шампион иска да направи промяна, за да се увеличат приходите на бойците. Джон твърди, че познава бойци на UFC, които спят в залата в Албъкърки, защото не могат да си плащат наемите.

Джоунс защити титлата си през февруари тази година с победа над Доминик Рейес. Той искаше да се бие с Франсис Нгану в тежка категория, но малката заплата го отказа. Сега Джоунс иска да използва своето влияние и е готов да отстоява позицията си:


Не искам нещо скандално и знам, че сме в пандемия. Знам, че когато сте мултимилионер и искате повече, това ви кара да изглеждате като алчен човек. Наясно съм с всичко това, но също така съм наясно, че имам глас и платформа, за да направя промяна. Има момчета, които са доста зле, но не могат да говорят. Такива бойци не казват, че имат втора работа, вземат назаем пари от родителите си. 

Познавам много бойци, които живеят в Jackson Wink MMA, защото не могат да си платят наема. Тези бойци се бият в UFC. Toва е тъжно. Ако се наложи да имам лоши отношения с Дейна Уайт и да съм неактивен в следващите години, то аз ще го направя. Хората те помнят за такива неща, а не заради титлите. 

Ще го направя за младите. Не искам да се бия скоро. Нямам интерес за битки в UFC, докато не ми платят това, което мисля, че струвам. Мисля, че е доста силно когато отстояваш това, което мислиш, че е правилно. Мисля, че UFC ще осъзнаят, че в мое лице имат специален атлет и ще се разберем.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес