Зареждане

Джош Томсън: Фъргюсън ще победи Конър Макгрегър

Джош Томсън: Фъргюсън ще победи Конър Макгрегър
Публикувано на: Февруари 3, 2023 в 13:00 ч
Бившият UFC боец Джош Томсън (22-9) се съмнява, че Конър Макгрегър (22-6) може да победи Тони Фъргюсън (25-8).

В края на миналия месец бившият двоен шампион на UFC в категория перо и в лека категория разкри, че са му предложили на бъде треньор в 31-вия сезон на TUF. Конър сподели, че харесва тази идея и е готов да приеме. Фъргюсън от своя страна каза, че и на него са предложили същото.

Ако това е така, то Макгрегър и Фъргюсън може да премерят сили в средата на годината. Конър е в серия от 2 загуби, а Фъргюсън в серия от 5 загуби. "El Cucuy" вече не е чак толкова опасен, което може да навие Макгрегър за такава битка.

Ето каква е прогнозата на Томсън:

„Мисля, че Тони ще победи Конър. Кракът на Конър не е наред. Макгрегър се забави, както и Тони, но непредсказуемостта на Тони ще създаде много проблеми на Конър. Движенията му, промяната на гарда му, ударите от различни ъгли.

В клинча Макгрегър далеч не е най-добрият боец. Тони в клинча е агресивен звяр. Ще те удря по лицето с лакти, ще удря с коляно и ще се опитва да те събори. Тони ще се опита да заключи гилотина. 

Клоня към победата на Тони заради почивката на Макгрегър и състоянието на крака му. Конър има две поредни поражения, но трябва да признаете, че той е много уверен боец.“, каза Томсън пред Weighing In.

Каква е вашата прогноза за тази битка ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес