Зареждане

Джони Уокър доминира над Антъни Смит в Северна Каролина

Джони Уокър доминира над Антъни Смит в Северна Каролина
Публикувано на: Май 14, 2023 в 00:00 ч
Джони Уокър продължи с победите в клетката на UFC.

Атрактивният бразилец се изправи срещу Антъни Смит в битка от полутежка категория. Срещата им беше подглавна за събитието UFC on ABC 4, което се провежда в Шарлът, Северна Каролина. Джони можеше да приключи Смит на няколко пъти в последния рунд, но не пожела да поеме рискове.

В първия рунд двамата бяха доста активни. Предимно разчитаха на размяна на джабове и лоу кикове. Уокър успя да разклати Смит на няколко пъти. Антъни успя да свали Уокър на земята и така се спаси от загуба с нокаут. Смит държа Уокър на земята, но Джони успя да се изправи в края на рунда и да събори Смит.

В следващите два рунда Уокър беше по-активен и агресивен. Джони вкара над 40 лоу кика на Смит в срещата. В последните минути на битката Антъни едвам си стоеше на краката, но въпреки това не се отказа. Джони го нарани на няколко пъти, но Смит оправда за пореден път своя прякор, който е "Лъвското сърце".

Така битката стигна до решението на съдиите, които бяха единодушно за Уокър - (29–28, 30–27, 30–27). Веднага след победата си Уокър прескочи през мрежата и отиде да поздрави шампиона Джамал Хил. Двамата се биха през 2022 година и Хил спечели с нокаут.

Тази победа беше 3-та поредна за Уокър, който ще пробие в топ 5 на дивизията. Смит навлиза в серия от 2 загуби.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес