Зареждане

Джон Маккарти: UFC ще уволнят Тони Фъргюсън

Джон Маккарти: UFC ще уволнят Тони Фъргюсън
Публикувано на: Декември 17, 2020 в 07:43 ч
Легендарният ММА рефер Джон Маккарти вярва, че UFC ще се разделят с Тони Фъргюсън. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме как Тони беше доминиран от Чарлз Оливейра и загуби с решение. За първи път в кариерата си "El Cucuy" е в серия от 2 поредни загуби и наистина изглеждаше много зле в последните си срещи. През май той беше брутално пребит от Джъстин Гейджи в битка за титлата, а скоро ще стане на 37 години.

Дейна Уайт разкри, че до края на годината UFC ще се разделят с 60 бойци, което е най-голямата чистка в историята им. Вече видяхме как се разделиха с имена като Йоел Ромеро, Антъни Джонсън и Андерсон Силва. Това показва, че никой не е защитен и всеки боец в серия от загуби може да бъде уволнен. Маккарти смята, че такава ще бъде и съдбата на Тони. Ето какво е неговото обяснение по темата:

Мисля, че ще освободят Тони Фъргюсън. Може и да не съм прав, но Тони винаги е имал особена връзка с някои хора в UFC. Той си мисли, че го мамят в някои неща. Разбира се, в това няма проблем и може да го казваш, но когато побеждаваш. 

Сега обаче той загуби два пъти и видяхме как си скъса задника срещу Гейджи, но беше пребит тежко. И сега Оливейра също го доминира. Гледате нещата в лека категория и виждате, че той няма как да се бие за титлата. 

Защо да го държат ? За да побеждава младите таланти ? Това няма да е добре за организацията. Не знам, гледам нещата и си мисля, че той ще е един от тези 60, които ще си тръгнат. 

След събитието във Вегас Дейна Уайт призна, че не знае какво ще правят с Фъргюсън. Джон определено има право и ако Фъргюсън бъде освободен, тогава помнете, че големия Джон е дал тази прогноза.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес