Зареждане

Джон Джоунс за Аспинал: Всяка седмица ми лапа големия черен к*р

Джон Джоунс за Аспинал: Всяка седмица ми лапа големия черен к*р
Публикувано на: Август 30, 2024 в 08:00 ч
Джон Джоунс не издържа и излезе с обиден пост към Том Аспинал.

В последите месеци Аспинал не спира да призовава за битка с американеца. През март 2023 година "Bones" спечели безспорната титла в тежка категория, след като победи Сирил Ган. Той трябваше да я брани срещу Стипе Миочич в края на миналата година, но се оттегли заради контузия. Дейна Уайт създаде временна титла, която Аспинал спечели след нокаут над Сергей Павлович.

Наскоро Том защити временната си титла след победа над Къртис Блейдс. Оттогава британската звезда не е спрял да гони битката с Джоунс, който го отрязва. "Bones" иска да се бие със Стипе Миочич, а Дейна Уайт подкрепя тази битка и я планира за ноември в Ню Йорк. Аспинал обаче продължава да натиска Джоунс, а феновете вече стоят зад гърба на британеца.

Много фенове пишат, че Джоунс се страхува от Том. Явно тези коментари дразнят Джон, който се вбеси и написа следния коментар в социалните мрежи:

"Този пич буквално ми лапа големия черен кур всяка седмица. Поласкан съм. Гарантирам, че той няма да спечели повече шампионски титли от мен. В края на краищата това е нещото, което е от значение. Имало е много шампиони, но никой не е бил като мен. Спя спокойно всяка вечер.", написа Джоунс.

Явно Джоунс е категоричен, че няма да се бие с британеца. Страхува ли се Джоунс от Аспинал ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес