Зареждане

Джон Джоунс пролял сълзи след счупването на рекорда

Джон Джоунс пролял сълзи след счупването на рекорда
Публикувано на: Февруари 10, 2020 в 18:00 ч
Джон Джоунс запази титлата си в полутежка категория, но беше подложен на сериозен тест от Доминик Рейес. Двамата проведоха здрава битка, която беше главна за UFC 247 и продължи всичките 25 минути. Съдиите отсъдиха единодушно в полза на шампиона и това не се понрави на много фенове и бойци от ММА обществото. Мнозина вярват, че Рейес победил, а други, че трябвало да има равенство.

В крайна сметка най-тежка е думата на съдиите и те решиха, че "Bones" е направил достатъчно, за да си запази пояса. С тази победа шампиона влезе в историята като боецът с най-много победи в шампионски срещи в UFC (14). Tой задмина легендарният Джордж Сейнт Пиер, който имаше 13 победи. В интервю пред Брет Окамото, Джоунс сподели, че този рекорд го разчувствал и той пролял сълзи. Ето какво още сподели шампиона:


Чувството е хубаво да задмина Джордж Сейнт Пиер и да имам най-много победи в шампионски срещи. Някак си е сюрреалистично и преди малко имаше момент, в които пролях сълзи. Това е невероятно. В края на краищата съм бил в клетката с едни от най-великите. Какъв начин само за чупене на този рекорд. 

Успях да го направя след 1 трудна, но заслужена победа. Аз бях малко по-корав от него. Не очаквах Рейес да бъде толкова корав. Следващия път ще бъда по-добре подготвен. Той се би здраво и свърши добра работа. Показа ми някои слаби места в моята игра и следващия път няма да ги видите. 

Всяка битка ще бъде различна. Не са много хората, които могат да се бият 25 минути. Не знам дали ще има втора битка, защото чух, че има скъсани връзки в коляното и ще отсъства дълго. Сигурен съм, че той и Сантос ще се завърнат. 

Мисля, че се справям много добре в реваншите. Той имаше някои трикове, но във втората битка няма да проработят. Радвам се за всички бойци и всяка звезда има мястото си на небето. Опасно е да се сравняваш с другите. Аз искам да съм най-добрата версия на себе си. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес