Зареждане

Джон Джоунс побеждава Нгану и Ган в 1 вечер

Джон Джоунс побеждава Нгану и Ган в 1 вечер
Публикувано на: Януари 21, 2022 в 03:00 ч
Бившия боец на UFC и зелена барета Тим Кенеди се изказа ласкаво по адрес на своя бивш съотборник Джон Джоунс. Двамата са тренирали дълго време в Jackson Wink MMA Academy в Албакърки.

Кенеди твърди, че Джоунс е правил брилянтни неща по време на тренировки и не вижда боец, който може да го победи. Този уикенд в Калифорния ще видим бой за обединяване на титлите в тежка категория.

Франсис Нгану и Сирил Ган ще мерят сили, а победителят ще излезе срещу Джоунс в средата на годината. "Bones" ще следи с голям интерес битката и ще си взима бележки. Кенеди се състезаваше в 3 различни категории.

Той записа 18 победи и 6 загуби в кариерата си. Кенеди се оттегли от ММА преди няколко години в серия от 2 поредни загуби. В интервю за "The Schmo" Тим сподели следното за Джоунс в тежка категория:

Не познавам някой, който ще може да победи Джон Джоунс. Тренирал съм заедно с него и съм виждал брилянтни неща от него в клетката и на тренировки. Знам, че не трябва да говорим за това, което става на тренировка, но Джоунс си играе с всички. 

Той вижда това, което правиш най-добре и след това излиза и го прави по-добре от теб. Аз си мисля, че съм най-добър в дадено нещо, а след това Джоунс излиза и го прави по-добре от мен. Това те наранява. 

Плашещо е да видим Джоунс в тежка категория. Няма значение кой ще бие този уикенд в боя между Нгану и Ган. Джоунс ще ги бие и двамата в една вечер. 

Прав ли е Кенеди ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес