Зареждане

Джон Джоунс: Откачили сте, ако вярвате, че Хабиб е по-велик от мен

Джон Джоунс: Откачили сте, ако вярвате, че Хабиб е по-велик от мен
Публикувано на: Октомври 29, 2020 в 00:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс продължава да се ядосва на всички, които го отписват като най-велик в историята. В последните дни много хора говорят, че непобеденият Хабиб Нурмагомедов е най-велик в историята, защото доминирал своите съперници. 33-годишния американец обаче не е съгласен и изтъкна, че той има 15 световни титли, а Хабиб само 4 такива.

"Bones" е най-младият шампион в историята на UFC и има само една загуба в своята статистика, която е с дисквалификация заради непозволени удари. Той се бие в UFC 12 години и само няколко месеца след своя дебют в ММА получава шанс при най-големите.

И докато някои фенове са раздвоени по темата, то Джоунс пусна видео, в което изтъкна своите предимства пред Хабиб и Джордж Сейнт Пиер, които са считани за негови конкуренти в листата с най-великите бойци за всички времена. Ето какво каза Джоунс:

Говоря на всичките фенове на Хабиб. Аз имам 15 световни титли, а той има 4 такива. Наистина ли ще говорим по темата за най-велик в историята ? Шегувате се, нали ? 

15 титли срещу 4 титли, майтапите ли се ? Единственият боец, който би могъл да се завърне и да конкурира това постижение е Джордж Сейнт Пиер. Той трябва да се върне и да спечели 2 шампионски битки. Аз обаче дори не съм се оттеглил. На 33 години съм. 

Има още през какво да минавам. Хора, вие сте откачили. Пак казвам 15 на 4 за мен. Говорите, че Хабиб доминирал, но той съвсем наскоро започна да се бие с елитни бойци. Представяте ли си мен срещу някои извън топ 10 ? 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес