Зареждане

Джон Джоунс обяснява защо някои хора достигат върха, а други не

Джон Джоунс обяснява защо някои хора достигат върха, а други не
Публикувано на: Юни 2, 2023 в 14:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория и действащ шампион в тежка категория Джон Джоунс (27-1) вярва, че ключът към успеха във всяко нещо е страстта. В своя акаунт в социалните мрежи "Bones" реши да сподели малко мъдрост със своите последователи. Джон споделя, че победата е резултат от мания.

„Чудили ли сте се някога защо хората могат да посещават една и съща фитнес зала и пак да постигат напълно различни резултати ? Моят житейски опит ми казва, че най-важната разлика е страстта към каузата. Страстта е това, което създава разликата между спортистите. Победата е резултат от мания.", написа Джоунс.

Един от феновете на Джоунс сподели, че е съгласен с него, но не напълно. Ето какво написа фенът:

 „Съгласен съм, но някои хора успяват, а други не, колкото и да се опитват.“, коментира фенът.

Джоунс не остави своя фен без отговор и написа следното:

„Вярно е, че всички научаваме нещо ново по различни начини и с различна скорост. Но всеки от нас има своите силни страни и потенциал да стане велик. Просто искам да кажа, че трябва да имате страст към каузата. 

Не, дори повече от страст, трябва да сте обсебени от това, което се опитвате да постигнете. Не се отказвайте от мечтите си днес или утре.", написа Джоунс.

Джоунс победи Сирил Ган (11-2), за да стане новият шампион на UFC в тежка категория. Битката се проведе през март в UFC 285 в T-Mobile Arena в Лас Вегас, САЩ. Сега Джон очаква битка със Стипе Миочич, след която ще се оттегли от ММА.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес