Зареждане

Джон Джоунс: Гордея се с Андрю Тейт

Джон Джоунс: Гордея се с Андрю Тейт
Публикувано на: Февруари 12, 2024 в 18:00 ч
В момента звездата на UFC Джон Джоунс e на визита в Австралия.

Джон Джоунс гостува на стадиона на Кентърбъри-Банкстаун Булдогс, които са професионален отбор по ръгби, базиран в Белмор. Джоунс се срещна с отбора и не само сподели безценни знания, но също така се включи в оживени моменти с ръгбистите. Видеоклип, който демонстрира уменията на Джоунс в ръгбито, стана хит в социалните медии

По време на интервю Джоунс не се свени да изрази мнението си за противоречивия кикбоксьор Андрю Тейт и неговите умения в бойните спортове. Джоунс каза, че е видял някои от тренировките на Тейт, като похвали солидните му умения. Той обаче даде да се разбере, че не е бил свидетел на нито една от битките на кикбоксьора.

„Гледал съм някои от тренировъчните му видеоклипове. Не съм гледал твърде много от действителната му работа на ринга, но той изглежда доста солиден. Изглежда солиден. Просто се гордея с човека, който той се опитва да бъде. 

Прави това, за да помогне на човешките същества. Той се опитва да помогне на мъжете и жените да мислят нестандартно и да увеличи нашето знание. Аз съм благодарен за това, защото не много хора го правят.", сподели Джоунс.

В момента Тейт се намира в Румъния и не може да напусне страната. Срещу него и брат му се води голямо разследване. Двамата прекараха доста време в затвора, а делото срещу тях ще стартира през 2025 година. Братята Тейт са обвинени в сериозни престъпления, включително изнасилвания.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес