Зареждане

Джон Джоунс арестуван за пореден път

Джон Джоунс арестуван за пореден път
Публикувано на: Март 26, 2020 в 22:16 ч
Шампионът в полутежка категория на UFC, Джон Джоунс е бил арестуван от полицията в Албакърки в четвъртък сутринта за шофиране в нетрезво състояние и невнимателна употреба на огнестрелно оръжие. "Bones" е бил освободен от ареста под гаранция няколко часа след неговото задържане. От MMAFighting споделят, че полицаите намерили отворена бутилка алкохол в колата на Джоунс, който също така карал без застраховка.

Полицаите отговорили на сигнал за изстрели и открили черен пистолет под седелката в колата на Джоунс, който твърдял, че не знае нищо за изстрелите. Полицаите забелязали, че той изглежда опиянен и шампиона признал на служителите, че е шофирал по-рано същата вечер и възнамерявал да шофира отново. Джоунс се подложил на тестове, за да проверят с какво количество алкохол е шофирал и не се представил добре на тях. На дрегера отчело, че той има два пъти по-голяма количество алкохол в организма от законната граница. Гилбърт Галегос, който е говорител на полицията в Албакърки споделя, че ще проверят дали не е извършено престъпление с оръжието, което са намерили в колата на Джоунс.

През последните няколко години Джоунс сериозно се дъни зад волана. През 2012 година той беше арестуван, след като шофираше в нетрезво състояние и се удари в стълб. Тогава шампиона се призна за виновен по обвиненията, като плати глоба и шофьорската му книжка бе отнета за шест месеца. Няколко години по-късно през 2015 година той мина на червено и отново катастрофира. Джоунс се заби в два автомобила, а след това избяга и остави наранена бременна жена. Полицията го обяви за издирване, а той се предаде и се призна за виновен, като получи 18 месеца пробация.

Всичко изглеждаше наред за него и той беше забравил за негативите, но явно отново ще има сериозни проблеми. Джоунс успя да защити титлата си 3 пъти, след като си я върна с победа над Густафсон през декември 2018 година. Той победи Антъни Смит, Тиаго Сантос и Доминик Рейес, но не впечатли в нито една от срещите. Oт UFC пуснаха изявление по темата с неговия пореден арест и споделиха, че поддържат контакт с мениджърския екип на Джоунс и в момента събират нужната информация.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес