Зареждане

Джо Роугън преборил COVID за няколко дни

Джо Роугън преборил COVID за няколко дни
Публикувано на: Септември 5, 2021 в 03:00 ч
Легендата Джо Роугън се похвали, че се справил с COVID-19 само за няколко дни. В последните месеци Роугън стана обект на много атаки и обиди, след като сподели, че младите хора не трябва да се ваксинират срещу COVID.

Много лоши неща се изговориха по негов адрес и от здравните власти в САЩ. Джо е дългогодишен коментатор и анализатор в UFC и неговият подкаст е най-известният в света. Въпросния подкаст му донесе сделка за 100 милиона долара със Spotify.

В своя акаунт в социалните мрежи Роугън сподели, че се прибрал от Флорида, след което започнал да се чувства „много уморен“ и  с главоболие. Роугън осъзнал, че нещо става, след което се изолирал от семейството си и направил тест, който бил положителен.

Джо използвал поредица от лекарства, включително лекарството за обезпаразитяване ивермектин, което според здравните експерти все още не е ефективно срещу COVID. Само след 3 дни Роугън вече се чувствал страхотно и изказа своите благодарности на модерната медицина.

Под неговия пост в Инстаграм от СЗО пишат, че неодобрени от тях лечения срещу COVID могат да предизвикат сериозни вреди върху здравето. Явно Роугън е изключение. В САЩ има близо 40 милиона случаи на COVID и над 642,000 души са починали.

Медиите в САЩ веднага преправиха снимката на Роугън и създадоха апокалиптична картина около това, което се случи с него. Ето какво каза той за своето преживяване:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес