Зареждане

Джо Роугън отмени шоу в Канада, защото му искат ваксина

Джо Роугън отмени шоу в Канада, защото му искат ваксина
Публикувано на: Декември 31, 2021 в 02:00 ч
Неваксинираният подкастър и коментатор на UFC Джо Роугън отмени предстоящо комедийно шоу в Канада поради изискванията на страната за ваксина. Джо Роган, който не смята да си слага ваксина споделя, че бил принуден да отмени събитието си, защото в Канада има строги мерки срещу COVID.

Роган преди няколко месеца се справи с коронавируса. Тогава той разкри, че коктейл от лекарства му е помогнал да се възстанови. Джо стана обект на много критики от известни личности в САЩ, защото неговата рецепта не била одобрена от СЗО.

Това обаче не е от значение, защото наскоро Дейна Уайт и неговото семейство също се справиха с COVID за няколко дни с рецептата на Роугън. Джо планираше събитие на 20 април във Ванкувър, но пътуващите в страната трябва да бъдат напълно ваксинирани срещу вируса. 

В своя подкаст "The Joe Rogan Experience" легендарния коментатор каза, че няма да се ваксинира и сподели още:

Вероятно трябва да кажа това, защото все още не съм. Моето шоу на 20-ти април, което е разпродадено във Ванкувър – не мисля, че ще се състои. Не мисля, че дори мога да вляза в страната.

Не съм ваксиниран. Няма да се ваксинирам. Имам антитела - няма никакъв смисъл.

По-късно беше потвърдено, че шоуто е официално отложено за 24 октомври. По ирония на съдбата това ще бъде една годишнина, когато Роган беше принуден да отмени подобно събитие в Нашвил, след като се зарази с Covid-19. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес