Зареждане

Джо Роугън: Младите не трябва да се ваксинират

Джо Роугън: Младите не трябва да се ваксинират
Публикувано на: Април 30, 2021 в 00:00 ч
Легендарния анализатор и коментатор Джо Роугън отново подхвана доста гореща тема в своя подкаст. 53-годишния американец сподели, че младите и здрави хора не трябва да се ваксинират против COVID-19.

Според официалната статистика в САЩ цели 32,3 млн. са се заразили с COVID-19 от началото на пандемията. Смъртните случаи са 574 хил. за Щатите. Роугън разкри, че неговите деца също са хванали вируса, но при тях е минал съвсем леко и било като настинка.

Джо не разбира как така говорим за COVID, а забравяме за грипа, който също убива хора. Всеки има мнение по темата, а легендата сподели следното в своя подкаст:

Мисля, че до голяма степен е безопасно да се ваксинираш. Ако обаче си на 21 години и ме питаш дали да се ваксинираш, тогава ще кажа, че не трябва. Здрав човек ли си ? Не правете нищо глупаво, но се грижете за себе си. Ако си млад, здрав, тренираш и се храниш правилно, тогава не трябва да се притесняваш. 

Хората се тревожат и се ваксинират заради децата си. Ще си кажа мнението като човек, на когото децата имаха вируса. Това при тях беше нищо. Не искам да го казвам, защото може да има хора, чийто деца са починали от това. Аз обаче го казвам като потърпевш и при моите деца COVID беше нищо. 

Едно от децата ми имаше главоболие, а другото не беше добре за няколко дни. Нямаше кашлици, нито агония. Беше много слабо и като настинка. Удивителното е, че е противоречиво. Дори да кажа, че ще ваксинирам децата си ще е противоречиво. Не говорим за грипа, който миналата година разбрахме, че е убил 22 000 души. 

Ние не говорим за това. Говорим за нещо, което не е статистически опасно за децата. Но въпреки това хората все още искат да си ваксинират детето, което за мен е лудост. Ако си уязвим, тогава се ваксинирай.

За или против ваксинирането срещу COVID-19 ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес