Зареждане

Джо Рогън: Сирил Ган напълно промени играта в стойка при тежките

Джо Рогън: Сирил Ган напълно промени играта в стойка при тежките
Публикувано на: Август 18, 2021 в 08:10 ч
Сирил Ган привлече доста внимание към себе си, след като победи Дерик Люис в двубой за временната титла в тежката категория.

Джо Рогън сподели, че боецът е променил завинаги погледа върху тежките в ММА.

Рогън, както и много други, бе впечатлен от начина, по който Ган записа победа в третия рунд с ТКО.

Той вярва, че начина по който настоящия временен шампион се движи в клетката, ще промени изцяло как бойците в тежката категория удрят.

"Сирил Ган просто отнесе Люис. Беше тотално изключване... Той е в тежката категория, а се движи леко като някой от леката. Откачена работа.

Той подскачаше като Стивън Томпсън. През целия двубой... той определено измени стандарта на страйкинга в тежката категория. Не преувеличавам... Няма съмнение, че Ган е боецът в тежка категория с най-добри движения."


Следващият противник на Ган е неговия бивш съотборник - Франсис Нгану, който е известен с тежките си и нокаутиращи удари. Рогън обаче не е убеден дали Франсис ще успее да нанесе някой от тях.

"Битката с Люис тотално ми промени мнението за това как би протекъл двубой между Ган и Нгану. Първоначално си мислих, че мощните удари на Нгану могат да съборят всеки. Той е изключително силен, има и страхотна техника, но не се движи като Ган. Въпросът тук е дали Франсис ще може да се справи с тези движения и да застрашни Ган - нещо, което Люис не успя.

Не съм виждал друг от тежката категория да се движи така. И няма никакви пропуски в играта си в клинч. Той знае много добре как да избягва опити за събаряния, както и да държи дистанция. Наистина е страхотен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес