Зареждане

Джими Ривера се възстановил от COVID-19

Джими Ривера се възстановил от COVID-19
Публикувано на: Юни 28, 2020 в 07:00 ч
Боецът на UFC в категория петел Джими Ривера разкри, че преборил COVID-19. 30-годишния американец разкри, че дал положителна проба за вируса през април, а към днешна дата е напълно възстановен. И докато много хора се страхуват и паникьосват от този вирус, то Ривера споделя, че не било толкова лошо при него и дори си продължил с тренировките.

Много медии ни заливат с всякакви негативни новини за този вирус, около който има доста въпросителни. Нека сега да научим от първо лице какво е да се сблъскаш с коронавируса и дали той наистина е толкова опасен. Ето какво сподели Ривера за своята битка с вируса:

Не ме беше хванал толкова зле. Беше зле през първите 3 дни, а след тях всичко беше наред. В същото време си тренирах всеки ден. Няколко седмици по-късно удари жена ми и при нея нещата бяха по-зле. Нейната имунна система започна да отказва и беше лошо. Имаше кашлица и всички симптоми. 

Бяхме близо до това да я закараме в болница, но в крайна сметка не беше толкова тежко. Процесът на възстановяване беше дълъг. Двамата сме напълно възстановени от вируса. Искам да се завърна в клетката през август и да се бия с Марлон Вера. В последните седмици се готвя за него и нямам търпение.

Ривера трябваше да се бие с Вера през февруари, но се оттегли заради контузия. Джими е в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 4 битки.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес